Schiedel is een expert op het gebied van schoorstenen en het grootste bedrijf in de wereld uitsluitend gewijd aan het rookkanaal. Op zijn ervaring en professionaliteit waarop u kunt vertrouwen.

• Schiedel keramische schoorsteensystemen

• roestvrij stalen schoorsteen systemen Schiedel

 

Schiedel keramische schoorsteensystemen

Vuurvaste liners keramische schoorsteensystemen Schiedel van technische keramiek. Zorgen voor het welzijn in uw huizen tegen lage kosten.

 

SCHIEDEL ABSOLUT

schniedel

Absolut is geschikt voor alle soorten brandstoffen en apparaten. Zelf is oud en de luchtinlaat en rookgas. Het is bestand tegen vocht en zonder achterventilatie. De installatie is vrij eenvoudig omdat het uit twee componenten-rookkanaal blokken met geïntegreerde thermische isolatie en pijp.

 

 

SCHIEDEL UNI***PLUS

schniedeluniplusUNI *** PLUS universeel schoorsteensysteem voor alle soorten brandstoffen. Het systeem bestaat uit vuurvaste binnenbekleding Schiedel, waarvan de dunne muren zijn snel verwarmd, dus energiebesparing. Aanvullen met thermische isolatiematten Schiedel, waarvan de buigzame minerale vezels gemakkelijk hechten aan het oppervlak en bestand tegen temperaturen tot 1000 ° C. Zijn derde deel van het rookkanaal blokken, gekenmerkt door snelle en eenvoudige installatie. Het systeem heeft ook een achterste ventilatiekanalen, zodat de lucht vrij kan circuleren en de isolatie is vochtregulatie.

 

SCHIEDEL AVANT

AVANT vormt het dragervel lichtgewicht betonblokken, verbonden door speciale metselwerk mengsel. Het vindt plaats in de kolom aan een dunwandige gegoten vuurvaste liners te vormen. Dit systeem leidt verbrandingsgas en verbrandingslucht tegelijkertijd. Dankzij achterventilatie is bestand tegen vocht. Het is een stil en milieuvriendelijk product.

 

SCHIEDEL MULTI

multi De multi-ventilatiesysteem is ontworpen voor gastoestellen met een rookgastemperatuur tot 200 ° C en de lage temperatuur condensatie en apparaten. Dit moderne technologie is milieuvriendelijk. Het bestaat uit een dragervel van lichtgewicht beton. Binnen de voortgang kolom van de dunne gevormde vuurvaste liners. Vier versterkende kanalen in de hoeken van de blokken zorgen voor stabiliteit en veiligheid, vooral in de schoorsteen boven dak. Dit systeem is geschikt voor residentiële gebouwen. Het wordt gekenmerkt door weerstand tegen vocht en zuren.

 

 

 

 

 

 

SCHIEDEL QUADRO

quatro Schoorsteen Quadra is geschikt voor gebouwen met meerdere verdiepingen, omdat het in staat is om de uitlaatgassen af te leiden van tien gesloten gastoestellen (turbokotle). Tegelijkertijd zorgt zij voor de administratieve kosten van verwarming voor elk appartement afzonderlijk. Het systeem is geruisloos, milieuvriendelijk en, dankzij het principe van tegenstroom luchtinlaat bespaart energie. De ventilatie schoorsteen systeem is ontworpen voor gesloten gastoestellen.

 

 

 

 

 

 

 

SCHIEDEL KERASTAR

kerastarKERASTAR is een drievoudige systeem met een hart van hoogwaardig keramiek. Bestand tegen corrosie en condensatie. Thermische isolatie van het systeem bestaat uit minerale wol van hoge kwaliteit met een dikte van 60 mm. Isolatie continu de structuur bevat geen koudebruggen. De buitenste schil bestaat uit staalsoort 1.4301. De verschillende onderdelen te verbinden gesp in roestvrij staal.